icerigin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Ayrıldı Gönül Şimdi Kimseye Etmem Şikayet Kız Sen Geldin Çerkeşden Batan Gün Kana Banziyor İşte Seni Seven Benim Kır Atıma Bineyim Akşam Olunca yarelerim Sızılar Batan Gün Kana Benziyor Beni Canımdan Ayırdı Yeşil Gözlerini Ufkuma Gerki Açmam Açamam Sen Sanki Baharın Gülüsün Küşade Talihim Küçük Yaşta Aldım Sazı Elime Suat Sayın - Allaturca Art Songs 1 Upshare Linkicerigin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin
Üye Ol veya
Giriş Yap Linki Görebilmek İçin Lütfen En Altta Hızlı Cevap Cevap Bölümünü Kullanarak Konuyu Cevaplayınız(Bu Uygulama Forum Aktifliği İçindir) icerigin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Ah Nideyim Sahnı Çemen Seyrini Ateşi Suzanı Firkat Tel Tel Taradım Zülflnü Cana Rakibi Handan Edersin Gamzedeyim Deva Bulmam Bu Akşam Gün Batarken Gel Bir Gönlüme Bie Hali Perişanıma Baktım Maziyi Nasıl Taşlara Çizmişse Denizler Perişan Saçların Aşkımın Ağıdır Hasretle Yanan Kalbime Gül Dalında Öten Bülbülün Olsam A Benim Mor Çiçeğim Suat Sayın - Allaturca Art Songs 2 Upshare Linkicerigin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Üye Ol veya
Giriş Yap Linki Görebilmek İçin Lütfen En Altta Hızlı Cevap Cevap Bölümünü Kullanarak Konuyu Cevaplayınız(Bu Uygulama Forum Aktifliği İçindir) icerigin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Olmaz İlaç Sine-i Sad Pareme Ayrılık Yaman Kelime Manada Güzel Ruhta Güzel Gelse O Şuh Meclise Yine Bir Gül Nihal Gül Yüzlerin Şevkine Gel Senden Bilirim Yok Bana Bir Faide Ey Gül Rüzgar Uyumuş Ay Dalıyor Bir Sevda Geldi Başıma Gönül Sana Tapaplı Şu Güzele Bir Bakın Suat Sayın - Allaturca Art Songs 3 Upshare Linkicerigin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Üye Ol veya
Giriş Yap Linki Görebilmek İçin Lütfen En Altta Hızlı Cevap Cevap Bölümünü Kullanarak Konuyu Cevaplayınız(Bu Uygulama Forum Aktifliği İçindir) içerigin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap