icerigin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin
Üye Ol veya
Giriş YapRafet El Roman - Gençliğin Gözyaşı [1995] 01 seni seviyorum.mp3 02 sorma neden.mp3 03 amerika.mp3 04 sen ve ben.mp3 05 yasa ciftci.mp3 06 su hayatta.mp3 07 bilemem insanlar ne yapar.mp3 08 baba ocaginda.mp3 09 leyla.mp3 10 gencligin gozyasi.mp3 icerigin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Üye Ol veya
Giriş Yap Linki Görebilmek İçin Lütfen En Altta Hızlı Cevap Cevap Bölümünü Kullanarak Konuyu Cevaplayınız(Bu Uygulama Forum Aktifliği İçindir) icerigin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapRafet El Roman - En Güzel Günler Senin Olsun [1997] 01 affetmem.mp3 02 bana gercekleri soyle.mp3 03 nerdesin.mp3 04 ask degilse.mp3 05 bu nasil sevgi.mp3 06 yokulugun bir felaket.mp3 07 seni sevmiyorum.mp3 08 isyan ediyorum.mp3 09 aysem.mp3 10 en guzel gunler senin olsun.mp3 icerigin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Üye Ol veya
Giriş Yap Linki Görebilmek İçin Lütfen En Altta Hızlı Cevap Cevap Bölümünü Kullanarak Konuyu Cevaplayınız(Bu Uygulama Forum Aktifliği İçindir) icerigin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapRafet El Roman - Hayat Hüzünlü [1997] 01 bir melek diliyorum.mp3 02 son mektup.mp3 03 hayat huzunlu.mp3 04 bulmaca.mp3 05 bir gun olmazsam.mp3 06 allah biliyor.mp3 07 bay bay.mp3 08 her sey senin elinde.mp3 09 liberta.mp3 10 bugun asik oldum.mp3 icerigin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Üye Ol veya
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapRafet El Roman - 5 Nr Ask 200201 sansliyim.mp3 02 bugun anladim.mp3 03 ask.mp3 04 non domandare.mp3 05 yillar sonra.mp3 06 zamansiz bir anda.mp3 07 pesindeyim.mp3 08 anlamsiz bir firtina.mp3 09 tarihler yazacak.mp3 10 gonul.mp3 11 sansliyim (club long vers.).mp3 icerigin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Üye Ol veya
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapRafet El Roman - Hanımeli [2001] 01 elimde degil.mp3 02 sana donemem.mp3 03 beni affeder misin.mp3 04 olmuyor bir tanem.mp3 05 guzel hayat.mp3 06 hanimeli.mp3 07 soyle boyle.mp3 08 hoscakal sevgilim.mp3 09 hop vatandas.mp3 10 her seye soz gerekmez.mp3 icerigin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Üye Ol veya
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapRafet El Roman & Aşkın Nur Yengi - Peşindeyim 01. Pesindeyim Radio Version 02. Pesindeyim Remix Two Step 03. Pesindeyim Karaok Version 04. Pesindeyim Long Version icerigin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Üye Ol veya
Giriş Yap Linki Görebilmek İçin Lütfen En Altta Hızlı Cevap Cevap Bölümünü Kullanarak Konuyu Cevaplayınız(Bu Uygulama Forum Aktifliği İçindir) Rafet El Roman & Mehmet Ali Erbil - Bir Gol Daha 01 radio edit.mp3 02 clup mix.mp3 03 latin mix.mp3 04 instrumental.mp3 05 oriental mix.mp3 icerigin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Üye Ol veya
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapRafet El Roman - Sürgün 01 yalanci sahidim.mp3 02 umut.mp3 03 hasretinle yaniyorum.mp3 04 surgun.mp3 05 yanarim.mp3 06 gencligin ilk baharinda.mp3 07 kumral bomba.mp3 08 don bebegim.mp3 09 eyvah.mp3 10 sonunda bitti.mp3 icerigin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Üye Ol veya
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapRafet El Roman - Kalbimin Sultanı 01. Yüreğimle Seviyorum 02. Bana Sen Lazımsın 03. Kalbimin Sultanı 04. Sevda Yolu 05. Sahiller 06. Unut Onu 07. Yaşamak 08. Love 09. Sakla Beni 10. Kaybolan Cennet icerigin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Üye Ol veya
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapRafet El Roman - Gonul Yarasi 200601. Bir Damla Sevgi 02. Gönül Yarası 03. Yana Yakıla 04. Elbet 05. Sende Herşey Yalandı 06. Yerine Kimseyi Koyamadım 07. Sana Da Kalmaz 08. Aşklar Seni Bekler 09. Güzelim Yıllar 10. Az Ve Öz (Beni Affeder Misin) icerigin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Üye Ol veya
Giriş Yap Linki Görebilmek İçin Lütfen En Altta Hızlı Cevap Cevap Bölümünü Kullanarak Konuyu Cevaplayınız(Bu Uygulama Forum Aktifliği İçindir)